O nama

Iako su osnivači gotovo cijelu poslovnu karijeru izgradili u području financija i računovodstva, možemo reći da Agencija Stanić u današnjem obliku posluje od 2003. godine, kada je upisana u obrtni registar.  Ono što nas karakterizira od samog početka jest želja za napredovanjem i poslovanje u skladu s najnovijim standardima struke. Od početka poslovanja Agencija Stanić radi uz pomoć najmodernijih računalnih programa dostupnih na tržištu. Već 2004. godine, među prvima u Hrvatskoj, Agencija Stanić dobiva službeni status i diplomu ovlaštenog računovođe.

Iznimno smo ponosni na klijente koji su s nama od samih početaka i s kojima smo prebrodili i dugoročnu financijsku krizu. Kroz više od deset godina poslujemo s klijentima iz područja proizvodnih djelatnosti, poljoprivrede, ugostiteljstva, obrtništva i dr.

Pravilna crta rasta i razvoja naglo ubrzava 2014. godine dolaskom mladih snaga u Agenciju Stanić. Od svojih djelatnika Agencija Stanić je uvijek očekivala visoku stručnu spremu te osposobljenost za samostalni rad na računalu. Na taj način stvorili smo tim koji nam omogućuje da svakom klijentu odaberemo njegovog osobnog računovođu kojega će moći kontaktirati u svakom trenutku.

ŠTO VAM MOŽEMO PONUDITI?

Danas Agencija Stanić ubrzano napreduje prema novim potencijalima financijskog, poslovnog i poreznog savjetovanja. Agencija Stanić više je od običnog knjigovodstvenog servisa. U svoje poslovanje smo implementiramo uslugu cloud računovodstva. Svakom klijentu omogućujemo praćenje njegovih dokumenata putem interneta.

Smješteni smo u samom centru Slavonskog Broda. Agencija Stanić vjeruje u pozitivnu budućnost, kako svoju tako i poslovnog okruženja. Spojem velikog iskustva i mladosti Agencija Stanić pomoći će svakom poduzetniku početniku. Oni iskusniji poduzetnici bez problema će prepoznati zašto odabrati baš Agenciju Stanić i kako može doprinijeti njihovu poslovanu. O tome najbolje govore iskustva naših klijenata, koji su nam od početka djelovanja u centru pozornosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *